DR ULJANA PANAJOTI

Pediatre dhe Neonatologe

Pediatre dhe Neonatologe

Te dhena personale

Emri: Ulajana
Mbiemri: Panajoti
Datelindja: 21.03.1972
Gjëndja civile: Martuar
Profesioni: Mjek
Specialiteti: Pediatre dhe Neonatologe
Vendi i punës: Mjeke pediatre ne Luis Medical Center
Vendbanimi:
Tirane, Shqiperi

EDUKIMI

 • 12/7/1995
  Diplome mjekesie nga Universiteti i Tiranes (Shqiperi)
 • 22/6/1998
  Kalim me sukses te provimeve per njohjen e diplomes se mjekesise ne Greqi.
 • 3/8/1998-2/11/1998
  Kurs intensiv ne spitalin e Korfuzit ne Greqi
 • 3/11/1998-2/11/1999
  Mjek i pergjitheshem ne jugun e ishullit te Korfuzit ne Greqi. (Medical Center of Levkimmi, Corfu (Greece)
 • 3/4/2000-2/7/2001
  Specializante e Pediatrise ne spitalin e Korfuzit ne Greqi.
 • 7/4/2003-8/2/2006
  Specializante e Pediatrise
  Spitali Universitar i Iraklios, Krete, Greqi.
 • 17/1/2007-25/7/2009
  Kurs i grades se dyte per specializim ne Neonatologji. Spitali Universitar i Iraklios, Krete, Greqi.
 • 1/7/2010-31/1/2012
  Neonatologe ne Spitalin Hygeia Tirane
 • 1/2/2012 –ne vazhdim:
  Pediatre ne kliniken LUIS MEDICAL CENTER 2 .

KURSE DHE DIPLOMA PROFESIONALE

 • 30/3/2002
  Cardio-pulmonar reanimation in newborns and infants.
  Heraklion, Crete, Greece