DR BESIM BOCI

Otorinolaringolog

Otorinolaringolog

Te dhena personale

Emri: Besim
Mbiemri: Boci
Datelindja: 25.05.1969
Gjëndja civile: Martuar
Profesioni: Mjek
Specialiteti: Otorinolaringolog
Vendi i punës: Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi ORL
Vendbanimi:
Tirane, Shqiperi

EDUKIMI

 • 1983-1987
  Shkolla e Mesme e Pergjithshme “Shefqet Guzi”, Gramsh
  Diplome e Shkolles se Mesme te Pergjithshme
 • 1987-1992
  Universiti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise
  Diploma e Mjekut te Pergjithshem
 • 1995-1999
  Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, Sherbimi ORL
  Kurs Specializimi
  Diploma e Mjekut Specialist
 • 2001
  Qendra Spitalore Universitare e Barit
  BARI, ITALI
  Diplome
 • 2004
  Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise
  Master:”Te dhena epidemiologjike dhe anatomoklinike te kacerit te nazofaringut ne Shqiperi per vitet1990-2000”
  Diplome
 • 2005
  Academic Medical Centre, Amsterdam
  AMSTERDAM, HOLLANDE.
  Certifikate
 • 2007
  St. George’s Hospital, LONDER, MBRETERIA BASHKUAR.
  Certifikate
 • 2008
  Instituti i Kancerit ne Hollande
  Certifikate
 • 2009
  Instituti i Kancerit ne Hollande
  Certifikate
 • 2010
  Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise
  Doktor i Shkencave Mjekesore: ”Kanceri Rekurent i laringut”
  Diploma
 • 2011
  Instituti i Kancerit ne Hollande
  Certifikate

EKSPERIENCA E PUNES

 • 1992-1994
  Spitali Civil, Rrethi i Gramshit
  Mjek i Pergjithshem
 • 1999 – e ne vazhdim:
  QSUT “Nene Tereza”, Sherbimi ORL
  · Mjek ORL
 • 2008 – e ne vazhdim:
  Pedagog i brendshem ne lenden e Otorinolaringologjise,
  Fakulteti i Mjekesise.
 • 2010 e ne vazhdim
  Nendrejtor i Pergjithshem i QSUT