Laboratori

Tek ne kryhen te gjitha analizat klinike, mikrobiologjike, hormonale etj

Doktoret

Një ekip I specializuar me profesorë dhe mjekë specialist

Sherbimet

Luis Medical Center ofron një gamë të gjërë ekzaminimesh të ndryshme.

Kerko nje Takim

Prenoto viziten tende nepermjet formes se kontaktit

Mirësevini në klinikën tonë!

Një ndër klinikat më të mëdha kirurgjikale në fushen e ORL-së.

Ambjentet e klinikës zhvillohen në rreth 500 m katrore prej 2 katesh ku vendosen:

 • Recepsioni

 • Holli

 • Laboratori mjekesor

 • Kabineti i ORL

 • Blloku Operator

 • Blloku i zgjimit

 • Dhome e vecante VIP

 • Radiologji(CT-SCAN)

 • Kabineti Ortopedise

 • Kabineti I Pediatrisë

 • Blloku i zgjimit

 • Dhomë për Prelevimin e Gjakut

Rreth Nesh

Planifikoni viziten tuaj

Rinoplastike & Otoplastike

Jemi te specializuar ne Rimodelimin e formes se hundes dhe te veshit.

Rinoplastika

Rinoplastika është ndërhyrja më e shpeshtë estetike që kryhet nga mjekët Otorinolaringologe dhe konsiston në korigjimin e formës së hundës, rimodelimin e saj dhe njëkohësisht korigjon dhe funksionin e saj duke bërë të mundur frymëmarrjen me hundë.

Otoplastika

Otoplastika është ndërhyrja që kryhet nga kirurgë me experiencë dhe ka si qëlllim korigjimin e formës së veshit si dhe rimodelimin e tij.Shumë të sëmurë, veçanërisht fëmijet e vegjël të moshës shkollore, janë jo të kënaqur me formën dhe madhësinë e veshëve të tyre.

Before After

Deshironi te rezervoni nje takim?

Na Kontaktoni Tel: +35544520431 Mob:+355674088725 ose lini nje takim duke plotesuar formen e kontaktit